Under Armour Romania. Adidasi originali pret

Un student de 23 de ani de la Universitatea din Maryland, în timpul antrenamentului, observă că tricoul său transpirat îi provoacă disconfort și că pantalonii scurți rămân uscați. Începe să lucreze la crearea unei țesături care elimină umezeala și produce primele tricouri sport în subsolul casei bunicii sale.

Studentul respectiv era Kevin Plank, a cărui companie cunoscută astăzi sub numele de Under Armour a avut la fel de mult succes ca Nike sau Adidas. Interesant este că legendarul tricou Under Armour a devenit începutul unei aventuri cu îmbrăcăminte de antrenament, care este încă considerată una dintre cele mai bune!

Ce altceva putem găsi în oferta Under Armour? și de ce merită să alegi haine și încălțăminte sport semnate cu sigla acestui brand?

Inovația este un cuvânt călăuzitor care a însoțit marca Under Armour încă de la început. Cu toate acestea, țesătura înțepătoare nu a încetat încă să descopere noi soluții inovatoare. Astăzi, pantofii Under Armour, care se disting nu numai prin confort, ci și prin tehnologiile care susțin siguranța și eficiența în timpul antrenamentelor, sunt foarte populare printre amatorii de diverse sporturi.

La magazinele online, veți găsi, printre altele, cei mai buni adidasi de alergare Under Armour echipați cu sisteme de amortizare revoluționare. Datorită lor, veți ușura articulațiile și ligamentele și, în același timp, vă veți consolida viteza și tehnica de rulare.

Adidasii Under Armour pentru sala de sport s-au dovedit a fi un succes. Modelele concepute pentru antrenamentul de forță sunt revoluționare, dar stabile și amortizate corespunzător. Și cel mai important: partea superioară a adidasilor Under Armour este întotdeauna fabricată din materiale care absorb sudoarea, așa că, indiferent cât de greu te antrenezi, picioarele tale vor rămâne uscate!

Îmbrăcăminte sport Under Armour – hanorace, tricouri și multe altele
Același lucru este valabil și pentru îmbrăcămintea sport a mărcii americane. Pe lângă tricourile Under Armour, oferta mărcii include și hanorace, care sunt perfecte pentru antrenamentele în aer liber. Ne plac atât modelele personalizate, cât și hanoracele clasice.

Hanoracele Under Armour pot fi utilizate nu numai în timpul exercițiilor fizice, ci și în fiecare zi, în stiluri sportive și casual. Iar dacă sunteți în căutarea unor accesorii sport din materiale de bună calitate, alegeți o șapcă Under Armour – cu țesătură tricotată, perfectă pentru iarnă, sau investiți într-un rucsac Under Armour care va găzdui nu numai ținuta dvs. de gimnastică. Alegerea produselor de la acest brand este foarte mare și fiecare dintre lucruri merită cu siguranță prețul!

Dacă visezi armuri invizibile în timp ce faci sport, marca Under Armour îți va permite să îți îndeplinești dorința. Acestea sunt haine sportive pentru toată lumea care apreciază nu numai confortul și funcționalitatea, ci și un look la modă. O ținută sport potrivită perfecta este o modalitate excelentă de a începe cu succes aventura dvs. cu activitate fizică.

Under Armour este un adevărat brand sportiv. A fost creat într-una dintre pivnițele americane ca urmare a pasiunii pentru sport a unui tânăr jucător de fotbal. Interesant, ea a fost cea care a introdus prima dată îmbrăcămintea care elimină umezeala în timpul antrenamentului. Nu este de mirare că astăzi a devenit un pionier pe piața îmbrăcămintei și accesoriilor pentru sport și o motivație pentru mii de oameni din întreaga lume.

Under Armour înseamnă armură interioară care te ajută să-ți depășești limitele. Oferta mărcii include haine și accesorii pentru femei, bărbați și copii – la urma urmei, sportul este o parte integrantă a vieții noastre, indiferent de vârstă. Cel mai popular produs al acestui brand sunt tricourile sportive și hanoracele din diferite materiale, care le permite să fie adaptate cu precizie la sport și vreme.

Alegerea hainelor potrivite pentru antrenament este o rutină pentru unii dintre noi și o provocare pentru alții. Cu marca Under Armour, puteți crea un aspect complet care va face orice activitate fizică plăcută. Primul pas în crearea ținutei sportive perfecte este alegerea hainelor tale.

Când practicați fitness sau alte sporturi, îmbrăcămintea potrivită, precum pantaloni scurți sau jambiere fără cusatura, va fi perfectă. Pentru sporturile în aer liber, pantalonii largi și îmbrăcămintea stratificată – un tricou respirabil și un hanorac sau o jachetă cu fermoar sunt perfecte.

Când practicați sporturi în aer liber, merită să vă amintiți să vă protejați capul de soare – o pălărie cu logo-ul Under Urmour nu numai că va oferi nuanța dorită, dar vă va oferi și încredere în sine. În funcție de terenul pe care ne antrenam, merită să ne amintim și despre încălțăminte adecvată – adidasii de alergare susțin piciorul într-un mod diferit fata de pantofii de baschet.

Under Armour are grijă de întregul aspect al sportivilor, astfel încât să puteți împacheta toate lucrurile pentru antrenament într-o pungă ușoară care va conține toate obiectele necesare. Nu așteptați și creați-vă propria armură unică astăzi!

Hainele Under Armour sunt folosite de jucătorii care obțin cele mai înalte rezultate în multe discipline sportive. Produsele mărcii sunt împărțite în trei grupe principale în ceea ce privește materialele utilizate. ColdGear este o țesătură pe două fețe care absoarbe umezeala și menține o temperatură constantă a corpului.

Este destinat persoanelor care practică sporturi de iarnă, funcționează perfect la temperaturi sub 13 grade. HeatGear este un material pe bază de microfibre cu un sistem special de absorbție a umezelii care usucă pielea. Scopul său este antrenarea la temperaturi peste 24 de grade.

Când avem de-a face cu vremea în schimbare – intră în joc – un material care se adaptează universal condițiilor meteorologice. Încălțăminte Under Armour caracterizată printr-o ușurință optimă și o potrivire perfectă la forma picioarelor, ceea ce se realizează prin tehnologia Zonal Compression.

În funcție de fiecare activitate fizică, adidasii sunt echipați cu un sistem de rigidizare, protejând locurile cele mai expuse rănilor. Plăcile de carbon și spuma ultra-ușoară asigură o amortizare perfectă cu un consum maxim de energie. Confortul complet este garantat de reducătorul bacteriilor cauzatoare de miros.

Cu toate acestea, confortul și siguranța pasionaților de activitate fizică nu este totul. Brandul Under Armour este, de asemenea, despre aspectul perfect. Culorile neon foarte trendy, imprimeurile expresive, dar cu gust ajută cu siguranță la urmărirea perfecționării formei.

Under Armour nu se adresează persoanelor cărora le plac hainele sport. Proiectele mărcii se adresează persoanelor pentru care sportul, indiferent dacă este practicat ca amator sau profesional, este un mod de viață. O multitudine de inovații vizează îmbunătățirea confortului fiecărui moment chiar și al celor mai intense antrenamente.

Și pentru că și persoanele active din punct de vedere fizic vor să arate bine – designul este eficient și pe deplin în conformitate cu tendințele globale ale modei. Îmbrăcămintea pentru bărbați avansată tehnic și încălțămintea sunt protejate de o serie de brevete, iar marca își crește standardele în fiecare an, reprezentând o adevărată provocare pentru concurență.

Materiale care absorb umezeala și mențin temperatura optimă a corpului, țesături care drenează pielea și neutralizează mirosurile neplăcute, rezistența la vânt, rezistența la apă, sisteme care împiedică mișcarea materialului – acestea și multe alte tehnologii sporesc eficiența fiecărui minut de efort pe o bandă de alergat, înălțimea sau traseul de ciclism.

Îmbrăcămintea sport Under Armour a debutat pe piață în 1996. Fondatorul mărcii, care se poate lăuda acum cu recunoașterea și încrederea clienților din întreaga lume, a fost Kevin Plank – un student american al Universității din Maryland, care la acea vreme a devenit și căpitanul echipei sale de fotbal.

De unde a venit ideea creării unei linii vestimentare? Totul a fost despre confort, care a fost greu de găsit în timpul jocurilor cu tricouri de bumbac. La proiectarea îmbrăcămintei, Under Armour Plank sa concentrat în primul rând pe eliminarea fără probleme a umezelii, care trebuia să sporească confortul în timpul jocului. Așa a apărut pe piață primul tricou al marcii americane, folosind tehnologia patentată HeatGear.

În 1998, o nouă serie de îmbrăcăminte ColdGear a fost adăugată la colecție, care nu numai că oferă o senzație de ușurință și uscăciune în timpul activității fizice, dar, de asemenea, își păstrează cu ușurință proprietarul cald.

Din acel moment, a început promovarea intensivă a mărcii, care a inclus, printre altele, apariții în reclame sau cooperarea cu sportivi care pe copertele revistelor purtau unul dintre elementele colecției de îmbrăcăminte sport Under Armour. În 2003, a fost lansată prima colecție dedicată femeilor, iar în curând li s-a adăugat o linie pentru copii.

Din acel moment, hainele Under Armour au devenit din ce în ce mai populare, iar oferta mărcii a fost în mod constant extinsă. Interesant este că, în 2014, marca a fost a doua cea mai mare companie de îmbrăcăminte sportivă din Statele Unite. Cu toate acestea, lumea modei de antrenament nu s-a încheiat aici – compania și-a înființat propriul centru comunitar UA Record dedicat sportivilor și și-a lansat platforma de fitness.

Premiera primelor încălțăminte inteligente a avut loc în 2016. Tehnologiile avansate au fost folosite pentru producția sa, făcând pantofii Under Armour un must have pentru sportivi. În anii următori, noi modele au fost introduse în ofertă, iar marca nu a făcut decât să-și consolideze poziția pe piața americană și internațională.

Ce veți găsi în colecția de articole sportive Under Armour?
Colecția mărcii include atât linii pentru bărbați, cât și pentru femei. Îmbrăcămintea Under Armour pentru femei include în principal pantaloni și jambiere lungi și scurte, tricouri cu mâneci lungi și scurte și bluze, lenjerie termică, hanorace și jachete.

Există, de asemenea, o gamă largă de accesorii care vor funcționa perfect în timpul diferitelor activități fizice. Acestea sunt, de exemplu, rucsaci, mănuși și genți. De asemenea, marca nu a uitat de încălțăminte – în colecția pentru femei veți găsi modele de adidasi Under Armour destinati în principal alergării. Aceste tipuri de propuneri sunt, de asemenea, un mare plus pentru stilul de îmbrăcăminte de stradă.

În cazul bărbaților, colecția trebuie să includă adidasi de alergare și baschet, flip-flops, precum și încălțăminte universală care să funcționeze atât zilnic, cât și în timpul antrenamentului.

Pe de altă parte, îmbrăcămintea sport Under Armour include hanorace cu sau fără glugi, jachete, cămăși fără mâneci sau scurte și cu mânecă lungă, pantaloni lungi si scurți, lenjerie și accesorii. La fel ca linia pentru femei, acestea includ, dar nu se limitează la, șosete, mănuși, pălării și rucsaci.