Pantofi nunta barbati 2021. Ce sa porti?

Din fericire, din ce în ce mai mulți oameni își dau seama că pantofii de nuntă bărbați prost alesi pot strica semnificativ chiar și cele mai bune stiluri de nuntă. De aceea, magazinele online oferă o gamă largă de pantofi de mireasă care vor sublinia perfect întreaga ținută și cu siguranță vor face această zi extraordinară și mai specială. Rămâne întrebarea – ce pantofi de nuntă să alegi ?

În primul rând, ar trebui să ne amintim că pantofii de mireasă pentru bărbați ar trebui să se potrivească întregului stil, adică să fie bine asortați cu un costum sau smoching. Cea mai sigură soluție este să respectați regula conform căreia acestea ar trebui să fie cu o nuanță mai închisă.

Amintiți-vă, totuși, că atât stilurile bărbătești negre cât și cele albe pentru o nuntă necesită o culoare specifică a pantofilor. Costumele negre necesită pantofi negri, iar dacă alegem o ținută albă, pantofii ar trebui să fie și albi sau ușor gri.

Cu toate acestea, diferite nuanțe de maro vor funcționa excelent. Pantofii maro pentru o nuntă sunt o propunere clasică și elegantă care va arăta grozav în combinație cu un costum gri, diferite nuanțe de albastru, precum și kaki, maro sau verde măsliniu.

O problemă importantă pe care nu o putem uita este și faptul că pantofii de nuntă pe care îi alegem sunt cât mai confortabili. Cel mai adesea, concertăm în ele și la nuntă, ceea ce înseamnă, la rândul său, că va trebui să ne însoțeasca distracțiea până în zori.

La urma urmei, nimeni nu vrea ca amintirile nunții lor să fie însoțite de vezicule, abraziuni și durere. De aceea, este bine să alegeți pantofi de bună calitate, confecționați din materiale naturale, care nu numai că vor arăta grozav, dar vor avea și un confort foarte ridicat la purtare.

Merită să alegi mocasini sau oxford? Sau poate pantofi eleganți din piele pentru bărbați?

Alegerea tipului potrivit de pantofi pentru un eveniment atât de important precum propria nuntă poate fi cu adevărat dificilă, mai ales atunci când există atât de multe opțiuni. Este important să vă concentrați pe propriul gust și pe ce pantofi vi se potrivesc cel mai bine atunci când ii alegeți. Dacă am ales deja culoarea și materialul, rămâne să determinăm croiala.

Una dintre cele mai universale propuneri din sortimentul magazinelor online sunt pantofii oxford, un clasic atemporal al încălțămintei formale.

Bărbații cărora le plac soluțiile nestandardizate vor acorda cu siguranță atenție mocasinilor de costum, care pot fi găsiți în sortimentul magazinelor online. În loc de șireturi, au o clemă metalică (una sau două). Putem alege atât pantofi mat, cât și pantofi eleganți din piele pentru bărbați.

Toate modelele de încălțăminte oferite de magazinele online sunt realizate din materiale naturale de înaltă calitate. Încălțămintea a fost cusută cu mare atenție la detalii, așa că putem fi siguri că primim produse de top.

O nuntă este unul dintre cele mai importante evenimente din viață, așa că fiecare element al acesteia ar trebui să fie perfect. Acest lucru se aplică și detaliilor precum pantofii potriviți, care nu numai că ar trebui să fie frumoși și confortabili, ci și extrem de eleganți și clasici.

Datorită selecției foarte largi, toată lumea va găsi cu siguranță perechea perfectă de pantofi de mireasă în sortimentul magazinului nostru online.

Crearea unei stilizări unice pentru bărbați nu înseamnă doar alegerea unui costum. Încălțămintea este un element la fel de important care dovedește eleganța și clasa ținutei. Pantofii pentru bărbați pentru o nuntă ar trebui să fie de înaltă calitate.

Încălțămintea elegantă, din piele de bună calitate, va funcționa și în multe alte ocazii formale. În prezent, moda nunții bărbaților se bazează în principal pe pantofii clasici. Cel mai elegant tip de încălțăminte pentru bărbați, adică pantofii oxford, domnesc de departe.

Acești pantofi cu șireturi cu vârful ușor rotunjit sunt un clasic al eleganței masculine. Cel mai mare avantajos lucru la pantofii oxford este faptul că se potrivesc practic oricărui tip de costum cu iz ceremonial. Cea mai sigură alegere este negru sau maro închis – culori care funcționează cu un costum închis sau bej și maro deschis – perfect pentru o ținută mai deschisă.

Un sacou sau un frac arată cel mai bine atunci când sunt combinați cu pantofi clasici din piele lacuita, fără decorațiuni sau cusături.

Pantofii de mire pentru bărbați sunt, fără îndoială, unul dintre cele mai importante accesorii, creând o imagine perfectă pentru o ocazie solicitantă.

Atunci când alegeți pantofi pentru o ceremonie atât de importantă ca o nuntă și o recepție, este bine să acordați atenție mai multor probleme pentru a vă asigura că arătați bine.

În primul rând pentru potrivirea cu un costum sau smoching și potrivirea conform codului vestimentar de nuntă. Din aceste două puncte se va stabili ce stil și culoare a pantofului trebuie ales.

Când avem o nuntă în acest stil, de obicei mirele are și un costum clasic de culoare închisă. Cele mai frecvente culori aici sunt negru, grafit sau bleumarin închis. În acest caz, pantofii ar trebui să fie negri și forma lor cât mai simplă posibil, fără decorațiuni.

Cei mai buni pantofi vor fi oxford sau fluturași, adică pantofi cusuti dintr-o bucată de piele. Totuși, pentru o astfel de nuntă vara, costumul este în gri deschis, poți avea pantofi negri care să fie mai formali, dar poți alege și pantofi într-o nuanță de coniac.

Când nunta este în stil boho sau rustic

În studioul de croitorie, adesea personalizăm costume de nuntă în astfel de stiluri, deoarece costumele maro, bej, verde sunt greu de găsit în magazine, iar atunci când cautati pe măsură, puteți alege nuanța, grosimea, structura și modelul potrivit. Pantofii pentru un astfel de stil vin de cele mai multe ori în diferite nuanțe de maro.

De la culoarea ciocolatei negre la maro destul de deschis. În acest stil, avem și mai multă libertate când vine vorba de forma pantofului. Desigur, oxfords vor fi cei mai eleganți, care dau mai multă eleganta vor funcționa la fel de bine aici.

În acest stil, bărbatul poartă cel mai adesea un smoching sau un sacou din stofa. Adesea țesăturile sunt decorative aici. Prin urmare, pantofii din piele de lac vor fi cei mai buni pantofi. Teoretic, oxford-urile sunt cele mai formale, dar credem că acest stil nu arată foarte bine cu piele lacuita, așa că oferim pantofi derby cu o linie subțire și o talpă delicată din piele.

O nuntă este cel mai important eveniment din viață pentru mulți oameni. Prin urmare, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că în această zi fiecare mire vrea să arate excepțional de elegant. În ceea ce privește ținuta, alegerea este destul de simplă – cel mai bine este să alegeți un costum închis la culoare sau un smoking, care va fi și mai elegant.

Sunt pantofii negri din piele singura alegere? Cum să combinați diferite culori ale părții superioare cu diferite nuanțe ale restului îmbrăcămintei? Iată cele mai importante reguli pentru alegerea pantofilor bărbați pentru o nuntă și o recepție de nuntă!

Brogues negre – un clasic al pantofilor de nuntă pentru bărbați
Când vine vorba de principiile eleganței clasice, pantofii negri din piele sunt cea mai bună alegere a pantofilor de nuntă pentru bărbați. În multe circumstanțe, este chiar singura alegere. De exemplu, atunci când mirele dorește să poarte un smoching – indiferent dacă este negru sau alb – pantofii negri sunt singura alegere absolută și nu există nicio excepție de la această regulă.

În cazul unei ținute mai puțin formale, adică a unui costum, puteți alege uneori o culoare diferită, dar pantofii de mireasă negri sunt cea mai bună alegere și, mai presus de toate, sigură. Riscul de a comite un faux pas de modă este practic zero. În plus, este o încălțăminte extrem de universală, deoarece poate fi combinată atât cu un costum de grafit, bleumarin sau gri – se va potrivi în orice caz.

Dacă vă adânciți în subiectul pantofilor de nuntă ideali, merită să vă gândiți la ce stil de pantofi clasici pentru bărbați să alegeți – derby sau oxfords.

Pantofii derby au o parte superioară netedă. Conform regulilor clasice, acestia sunt puțin mai puțin eleganti și, prin urmare, un costum este cea mai bună alegere.

Oxford, pe de altă parte, are o parte superioară perforată și o culoare închisă, ceea ce ii face mai subțiri și, în general, este considerat cel mai elegant pantof pentru bărbați.

Dacă mirele alege un smoking, ar trebui să-l asorteze cu oxford. Cu toate acestea, nu va fi o mare greșeală să alegeți unul sau celălalt tip, atât cu un costum, cât și cu un smoking. De asemenea, merită să vă urmăriți propriul gust și confort în acest sens.