Bluze elegante marimi mari pentru ocazii: cu voal si matase

Bluzele supradimensionate sunt soluția perfectă pentru a stiliza și purta o siluetă supradimensionată în tendințe. Nu necesită efort, sunt ușor de îmbrăcat și pot fi purtate la orice ocazie. Una dintre cele mai populare siluete supradimensionate pentru bluze este rochia cămașă supradimensionată. Această siluetă este lipsită de efort și poate fi trecută de la zi la noapte.

Rochia cămașă supradimensionată este perfectă pentru ținutele de birou, având în același timp un aspect îngrijit. Pentru un look de seară, puneți în valoare bluza supradimensionată cu tocuri și un colier statement. O bluză supradimensionată poate fi, de asemenea, asortată cu o fustă cu talie înaltă pentru un ansamblu feminin și elegant, perfect pentru o întâlnire de seară. Pentru un eveniment în aer liber, purtați o bluză supradimensionată cu o bluză drăguță.

Nu știu ce părere aveți voi, dar atunci când decid că a sosit momentul să îmi cumpăr o rochie nouă, de obicei o fac pentru că mă duc undeva unde știu că dress code-ul cere o apariție mai formală. Și totuși, atunci când îmi cumpăr o rochie, am impresia că talia este întotdeauna prea strâmtă, iar brațele sunt inconfortabile.

Ceea ce am nevoie cu adevărat este o bluză supradimensionată. Am câteva favorite pe care le-am purtat la diferite evenimente, iar dacă ești în căutarea uneia pentru tine, voi trece în revistă lista cu bluzele mele supradimensionate preferate. Această bluză supradimensionată este confecționată dintr-un material de tricou neglijent, ceea ce este plăcut pentru că este puțin mai casual.

Cele mai multe femei poartă la o petrecere o bluză de mărimea greșită. Toate bluzele ar trebui să fie suficient de largi pentru a cădea peste talie și a da impresia că sunt băgate înăuntru. Bluza potrivită va fi confortabilă și nu va avea riduri. -O bluză mare, moale, dintr-o țesătură tricotată alunecă ușor și este cea mai bună pentru o ocazie de zi. -Altor femei le este greu să găsească bluze măgulitoare pe măsura lor. -Orice bluze pot avea o formă neplăcută, boxy, care nu se încrețește. -Cercetați o bluză care să acopere talia și să cadă peste pentru a da o iluzie optică de lungime.

Silueta supradimensionată și vaporoasă este o tendință populară atât pentru moda de stradă, cât și pentru cea de înaltă ținută. Și eu o înțeleg în totalitate, aceste stiluri aerisite nu sunt doar confortabile, ci și versatile și super elegante. Unul dintre stilurile mele preferate pentru vremea mai caldă este bluza supradimensionată.

Aceste topuri texturate pot fi purtate ca o rochie sau suprapuse peste pantaloni. Îmi place modul în care acest look transformă cele mai simple articole de bază în ceva atât de atrăgător și șic. Dacă nu sunteți la curent cu ultimele tendințe, atunci aruncați o privire la cea mai recentă colecție a designerului Bridget Benenate. Ea este o adeptă totală a acestei tendințe și a creat o întreagă linie de bluze supradimensionate pentru toate ocaziile. 

Bluzele supradimensionate sunt una dintre cele mai populare tendințe de pe piață. Aceste bluze variază în culori, modele și imprimeuri, de la clasicele îndrăznețe și strălucitoare, la siluete mai adaptate. Sunt cunoscute pentru că sunt măgulitoare, confortabile și modeste. Ele sunt, de asemenea, o modalitate ușoară de a îmbrăca orice ținută simplă de vară. Atunci când te îmbraci pentru următorul eveniment, poate vrei să iei în considerare purtarea unei bluze feminine supradimensionate.

În timp ce multe persoane pot considera că bluzele supradimensionate nu sunt măgulitoare, ele pot fi la fel de la modă ca și o bluză de mărime medie. Bluzele supradimensionate sunt perfecte pentru femeile care sunt mai mari în partea de sus, deoarece le pot acomoda bustul fără să pară căzute sau fără formă.

Bluzele supradimensionate merg bine cu multe coafuri diferite și pot fi purtate și pe vreme caldă. Personal, recomand bluzele cu volane sau detalii din dantelă, deoarece acestea creează un aspect jucăuș și feminin. Sunt, de asemenea, foarte ideale pentru femeile care sunt însărcinate și au mult exces de greutate.

Deoarece societatea noastră poartă din ce în ce mai puține haine, înseamnă că piața hainelor este încă înfloritoare. O categorie de îmbrăcăminte care a cunoscut o creștere foarte mare este categoria de bluze supradimensionate. Poate că cel mai mare motiv pentru creșterea acestor cămăși mari este faptul că oferă un aspect de a încerca să acopere oamenii cu hainele lor, dar oferă o mulțime de spațiu deschis pentru brațe pentru a arăta acele tatuaje sau artă corporală.

Mai mult chiar, majoritatea oamenilor din această societate par să se teamă să fie goi, sau chiar mai mult, par să vrea să fie goi, așa că aceste cămăși oferă un strat suplimentar de acoperire și îi fac să se simtă în siguranță. 

Indiferent de mărimea ta, te poți bucura să porți bluze supradimensionate, deoarece sunt confortabile și se pot potrivi oricărui stil. Astăzi, când suntem cu toții conștienți de faptul că trebuie să arătăm cât mai bine și să evităm excesul de haine pentru a ne potrivi cu vremea mai caldă, ne putem bucura de purtarea confortabilă a bluzelor supradimensionate.

Cămașa supradimensionată poate lua forma unui tricou sau a unui top tunică cu mâneci și poate fi purtată în diverse moduri – cu blugi, cu jambiere, cu pantaloni scurți. O modalitate excelentă de a face ca o cămașă supradimensionată să vă avantajeze este să o purtați ca un top peste jumătatea superioară a corpului – literalmente jumătatea superioară.