Blugi Levi Strauss originali. Ce pret au cei mai ieftini pe care i-am gasit

Levi Strauss a fost fondată în 1853, deși abia în 1873 au fost inventați și brevetați blugii albaștri emblematici. Levi Strauss a fost primul care a inventat și brevetat pantalonii de calitate superioară cu nituri de cupru pentru a întări marginile brute.

Aceștia au fost un articol vestimentar care a depășit utilizarea sa inițială pentru a fi un articol vestimentar ales de mulți, cum ar fi hipioții din anii ’60. Un lucru care îmi place foarte mult la acești blugi este longevitatea; sunt concepuți pentru a rezista la multă uzură. Îmi place, de asemenea, faptul că nu se decolorează și sunt foarte greu de rupt.

Unii oameni spun că blugii nu fac o persoană. Cu toate acestea, este greu să ne imaginăm vreun fashionist sau persoană elegantă care să nu fie de acord. Atunci când cumpărați blugi, ultimul lucru care ar trebui să vă preocupe este prețul. Cheia este să cauți o pereche care să fie confecționată din bumbac de înaltă calitate și să fie cusută bine. Blugii ieftini, care sunt prost făcuți, vor rezista doar câteva luni înainte de a începe să arate uzați și de a trebui înlocuiți. 

Levi Strauss, omul care a căutat un blug mai bun, și-a propus să creeze un pantalon din denim care să dureze mult timp. Spre surprinderea sa, a găsit materialul perfect – pânza de bumbac rezistentă. Blugii albaștri originali din 1873 au fost concepuți pentru a se potrivi oricărui tip de corp și erau deja o piesă de bază la începutul secolului. 

Pantalonii din piele există de mult timp, iar blugii originali Levi Strauss au fost unii dintre cei mai populari de-a lungul anilor 1800. În 1879, Levi Strauss a patentat procesul de fabricare a unui aliaj de argint-zinc acoperit cu pânză rezistentă, nituite pe ambele părți ale pantalonilor pentru a-i întări.

Acest proces a devenit cunoscut sub numele de “blugii Levi’s 501”. Acest stil a rămas popular timp de 146 de ani, cu puține schimbări în design. După cum majoritatea oamenilor știu, Levi Strauss este recunoscut pentru inventarea blugilor albaștri. Inventatorul său de îmbrăcăminte cu nituri a avut un succes uriaș. Blugii originali erau cunoscuți pentru designul lor simplu.

În 1853, Levi Strauss a venit cu ideea de a pune nituri de cupru în punctele de tensiune ale pantalonilor de minerit din cupru pentru a evita ruperea acestora. El a confecționat primii blugi cu nituri pentru minerii din SUA cu pânză de bumbac din Alabama, iar mai târziu a mers în Franța pentru a dezvolta denimul de culoare albastră pe care îl vedem și astăzi. Din momentul în care a inventat blugii cu nituri și până în momentul în care a murit, Levi Strauss însuși a supervizat afacerea de familie care a ajuns să fie una dintre cele mai cunoscute mărci din lume.

Levi Strauss Jeans pentru bărbați – atunci când trebuie să îți actualizezi garderoba, dar nu știi de unde să începi, blugii Levi Strauss ar trebui să fie pe lista ta. Ce porți astăzi? Dacă porți o pereche de blugi Levi’s, ești la fel ca noi toți ceilalți. Unul dintre motive este faptul că acești blugi există de peste 150 de ani – încă din 1850, când Levi Strauss a creat un nou tip de îmbrăcăminte numit “salopetă de talie”. Aceștia au fost concepuți pentru minerii și cowboyi care lucrau în Vest. 

Noul design a reprezentat o ruptură față de stilul tradițional al vremii. Când și-au dat seama că niturile de cupru folosite la noul model erau prea scumpe, au trecut la bumbac țesut, folosind noul procedeu de cusut la mașină. Au vândut blugii expunându-i în afara magazinului lor și vânzându-i oamenilor de pe trotuare. Un simbol american, blugii Levi Strauss reprezintă piatra de temelie a portofoliului de îmbrăcăminte și accesorii al companiei. 

Levi’s originali erau întăriți cu nituri de cupru din cauza muncii istovitoare pe care o făceau minerii, iar buzunarele din spate erau folosite pentru a depozita portofele și altele asemenea. În plus, aveau două buzunare din spate pentru a ajuta la identificarea stângii de dreapta. Pantalonii Levi’s sunt concepuți să se potrivească perfect pe corp pentru a avea o mai bună potrivire. 

Primii blugi au fost creați ca o soluție pe care minerii să o poarte în timp ce munceau și au fost confecționați din țesătură rezistentă de bumbac denim. La acea vreme, denimul era o țesătură relativ nouă și era greu de lucrat, așa că a fost nevoie de câteva încercări înainte ca cei doi să reușească să perfecționeze stilul blugilor.

Levi Strauss a conceput inițial blugii pentru pionierii din vest, dar nu și-a imaginat niciodată că blugii vor deveni într-o zi un element de bază al modei pentru oamenii din întreaga lume. Astăzi, Levi’s este un nume cunoscut și este liderul mondial în materie de blugi. Compania continuă să inoveze, căutând mereu modalități de a crea îmbrăcăminte care să fie atât confortabilă.

Există două tipuri de blugi Levi Strauss pe care compania le comercializează și care se numesc Levi’s și Levi’s Plus. Levi’s sunt mai buni pentru femeile care au o înălțime și o greutate medie, iar Levi’s Plus sunt mai buni pentru femeile care sunt mai înalte și mai grele. Acești blugi sunt confecționați din 97% bumbac, 3% Spandex, iar versiunea Plus, 98% bumbac, 2% Spandex. Acești blugi sunt atât de populari pentru că se pot potrivi oricărui tip de corp și sunt concepuți pentru a vă oferi acea potrivire perfectă și confortabilă. Blugii Levi’s sunt, de asemenea, populari datorită varietății de stiluri din care poți alege.